tisdag 8 januari 2013

8 Januari

Då var dagen D här men vad hjälper de när den lille verkar bestämt sig för att stanna kvar och inte vill komma ut än... :) Bara att gilla läget och vänta... Gick över 2 dagar med Wilmer, så vi får väl se hur många dagar de blir denna gång. Ska ringa spec. MVC idag på eftermiddagen och boka tid för v.41 koll.
Allt såg bara bra ut igår när jag var iväg på koll, sista på MVC. :)

En tanke som slog mig idag är de här med barnvakter när de är dags för oss att åka in. Vi har ju folk vi kan ringa till men 3 av dom 4 jobbar och den 4:e har olyckligt nog brutit överarmen.... Måste kolla med dagis imorgon OM dom kan vara flexibla då och låta Wilmer komma och vara där då om de är så att de blir på en vardag trots att de kanske överskrider 15 tim just den veckan... Kan ju inte kräva att dom som jobbar ska vara lediga från jobbet för att vara med Wilmer då han har dagisplats, får som sagt kolla upp de imorgon.
Men de brukar ju lösa sig på ett eller annat vis.

Idag blir vi bara hemma och tar de lugnt, tvättar och plockar lite, har även gjort rent kupan åt vårat lilla husdjur. ;)
Tänkte vi skulle gå ut en sväng efter lunch för att få lite friskluft.
Får se om mamma/mormor kommer och hälsar på oss en sväng oxå, hon var ledig idag.

Imorgon är de dags för dagis igen, Wilmer längtar! Äntligen få träffa alla kompisarna igen och få leka med dom, ja mamman längtar lite oxå om jag ska vara ärlig, RUTINER!!! ;)

Lunchen kallar!!! ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar