fredag 29 maj 2009

Igen....

Då var de helg igen då.... Tycker veckorna bara springer iväg....
Tyckte nyss de var söndag och nu är de lixom fredag....
Har vart ute på hela veckan känns de som, i måndags så åkte vi till stan med Maria och Alva efter kyrkis. Var till borgarparken och sen gick vi en sväng på stan!


I tisdags så var vi till min morbror och hälsade på en sväng och fixade lite saker.
Sen på kvällen kolla vi på nya Wallander!!!! Riktigt bra var den!!! Den kommer att komma ut en ny Wallander film nu varje månad ett tag framöver!!! Härligt!!!!
I onsdags så var vi med mamma/mormor som var ledig även då åkte vi till stan!!!
Igår var jag och fikade med en jobbarkompis. Har sagt att vi skulle gå och fika ända sen i höstas och de har lixom inte blivit av men igår kom vi äntligen iväg och fikade!!! Mycket trevligt!!!!
Idag har vi bara vart hemma. Gick på en lite promenad på förmiddan och sen så har jag städad. De är gruvsamt innan man kommer igång men när de väl är klart så är de bara skönt!!!
Ikväll ska vi nog grilla och bara ta de lugnt!!!
De skulle ju bli fin väder hela helgen har dom ju lovat så de är bara att hålla tummarna för att de stämmer!!!! Isåfall så blir de nog en hel dag ute imorgon!! På söndag ska jag jobba!!

Trevlig helg!!!!

3 kommentarer:

  1. hejsan ja det har varit en underbar dag idag vi tog fram barnpoolen och barnen dom tokstollarna invigde den brrrrrr
    Ha en bra helg kram jessica

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni får en härlig helg och att vädret blir som de har lovat.
    Det är ju så härligt att värmen har kommit.
    Vi har avklarat födelsedagen för storkillen våra. Som gick och lade sig i kväll utan några större problem. Misstänker att det kan bli så imorgon oxå.
    Ha en bra helg.
    Kramisar Carina

    SvaraRadera
  3. De låter ju som ni haft en riktig toppen vecka =) Står han helt själv nu länge min lilla goding? :) Vad man missar mycket när man bor här nere märker ja...men snart är de sommar och då får man ta igen de man missat!! Blir en helg ute i solen för mig också. Måste ju lägga en bra grund eftersom Kroatien väntar om en vecka;) Sköt om er!!! Puss o kram Moster/lillasyster!!

    SvaraRadera